Foredraget “Skab et godt liv sammen med sygdom / Handicap”

Foredraget – Skab et godt liv sammen med sygdom

Deltagerne får et power oplæg til hvordan de kan skabe et godt liv sammen med sygdom / handicap, hvor offerrollen vælges fra og fokus flyttes til at skabe og gribe livets mangfoldighed.

Du kan meget mere end du tror. Tag tøjlerne i dit liv. Fokuser på det gode i livet, fremfor alt det negative. Anerkend dig selv for alt det gode du indeholder. Og skab et godt liv.

Om foredraget

Foredraget består af tips og redskaber og refleksioner over det du kan tage fat på fra nu af, for at skabe dit eget gode liv. Foredraget varer 2 timer med en pause midt i – og tid til spørgsmål.

Deltagerne får inspiration og redskaber. De inviteres til at reflektere og at tale sammen 2 og 2 undervejs. Foredraget sluttes af med en spørgesession.

Om foredragsholderen

Foredragsholderen har siden 2011 en kronisk autoimmun sygdom, der hedder systemisk sklerodermi (Systemic Sclerosis). Hun fik kræft i december 2018.

Bente har siden maj 2013 haft fleksjob i eget firma – UdviklingSvej. Hun har siden februar 2005 arbejdet med foredrag, kurser og coaching om at skabe et godt liv og arbejdsliv.

Kontakt Bente på info@udviklingsvej.dk